Sessió 1

Metodologies actives i tecnologies digitals a l'aula

En la primera de les quatre sessions d'aquest cicle, els participants establiran el punt de partida: com podem dissenyar un projecte que transcendeixi l'aula? Com establim aliances amb l’entorn? La sessió, conduïda per Montse Jiménez, membre de l’equip d’innovació, formació i comunicació de la xarxa de centres Vedruna Catalunya Educació, comptarà amb la participació dels següents ponents:

#mSchoolswebinars

Marc Beltran

Mestre d'educació primària, membre de l'equip de coordinació de la Xarxa de Competències Bàsiques

Clara Prades

Tècnica docent, Suport i Atenció a la Comunitat Educativa, Departament d'Educació.

Joana Murgou

Mestra i directora d’infantil i primària, Vedruna Ripoll.

Pere Viñas

Mestre, psicopedagog i coordinador TAC, Vedruna Ripoll.

Plantilles descarregables per fer treball per projectes

Escenaris relacionats

STOLPERSTEINE
Institut Agustí Serra i Fontanet
27 LLambordes (Stolenpersteine creades per l'artista alemany Gunter Demnig) en reconeixement de les víctimes de l'holocaust nazi de Sabadell

Continguts: 79

DE CALA EN CALA
Prats de la Carrera
Aquest és un projecte col·laboratiu que us convida a fer un recorregut per cales inèdites de la Costa Brava. Coneixereu la riquesa de la biodiverstat a ”El Golfet”, tastareu la tradició i sabor de la garoinada mentre entoneu una havanera a “Port Bo” i a “Mala Espina”, visitareu una típica casa de pescadors de “S’Alguer” i sabreu com “ El Crit” va aconseguir preservar el seu litoral de l’amenaça d’explotació. Coneixements, pistes i reptes que us portaran molt naturalment de “ Cala en Cala”

Continguts: 11

@DONA'T
Escola Mestre Ignasi Peraire
L'escenari @dona't està creat per a visibilitzar la capital participació de la dona en l'associacionisme de la nostra ciutat, Mollerussa. Seguint l'itinerari de les deu principals entitats socials presidides per dones.

Continguts: 5

LES FONTS DE RIPOLL
Vedruna
Geolocalització de les fonts de Ripoll i el seus voltants. 350 fonts per geolocalitzar.

Continguts: 11